Nyomtatás
Kategória: Blog
Találatok: 559

-Minek örülnél? kérdezték a kolléganői Zsuzsát amikor közeledett a nyugdíjbavonulása időpontja. Nem gondolkozott sokáig, azonnal mondta, hogy a kristályváza a szíve vágya. Vannak otthon vázái, szebbnél szebbek, de már régóta vágyik egy különleges, tekintélyes darabra. Ez csak kristályváza lehet, hiszen előkelő az anyaga, a megmunkálása. Ha van rajta gravírozás az is jó, de nincs rajta, az sem gond, mivel önmagában gyönyörű. Beszédes az ólomkristály anyaga, tündöklő a csiszolása, igazán szívet melengető ajándék a kristályváza. A gravírozás emeli az ólomkristály értékét és az ünnep eleganciáját. A kristályváza az a "már mindene megvan" ajándék. Zsuzsa valóban örült a kristályvázának, tudtam meg a visszajelzésből.

"Drága lányok! Hálásan köszönöm a csodás búcsúztatót és még csodálatosabb ajándékot. Örökre a szívemben őrzöm ezt a kedves meglepetést. Zsuzsa."

Kristályváza kínálat itt: 

http://olomkristaly.com/c%C3%A9geknek-aj%C3%A1nd%C3%A9k%C3%B6tlet/%C3%B3lomkrist%C3%A1ly-v%C3%A1za/sziromv%C3%A1za-flower-20cm-detail.html

sziromvza

A www.olomkristaly.com webáruházban Cserháti Gabi saját készítésű, ólomkristály termékei kaphatók.