Gravírozás üvegre, nászajándék

A nászajándék attól igazán egyedi és értékes, ha névre szóló és különleges kézi gravírozással készített. A monogram éppen elég ahhoz, hogy névre szóló legyen az ólomkristály pezsgőspohár. minden évben a házassági évforduló alkalmával emeli az ünnep fényét a jnászajándékba kapott, személyes kristálypohár.

 nszajndk28

Házassági évfordulóra készítettem ezt az ólomkristály Kínáló tálat. Zsuzsi és Pisti a 45. évfordulójukat ünnepelték és a családi ebéden a rokonság ezzel a kézzel csiszolt ólomkristály tállal lepte meg őket ezen a szép napon. A házassági évforduló nagy esemény a házaspár életében, biztos, hogy mindenki megemlékezik róla valamilyen formán. Az ólomkristály az egyik legértékesebb és legkülönlegesebb ajándék házassági évfordulóra. 

Ez a Kínálótál már ott dízsleg az ünnepeltek nappalijában. Ha Önnek is tetszik az ötlet, keressen meg és segítek a megvalósításban.

Cserháti Gabi      +36-20-326-5654    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      Gabi Kristály Kft.

gravírozás031    gravírozás032

Születésnapja van a keresztanyunak. Mit vegyünk neki?

Valami olyat, ami értékes, sokáig megmarad és szép emlék lesz majd. Hiszen már mindene megvan. Viszont olyan ajándékot még nem kapott, amin lenne gravírozás. A kristályvázákat nagyon szereti, van is neki már egy-két szép darab, de a múltkor mondta, hogy a kristályváza mindig jól jön. Attól függ milyen csokrot szeretne bele tenni. Olyan még nics neki, amelyikre lenne írva valami. Ezért választunk neki kristályávázát, amire kérünk gravírozást. Ettől lesz az ajándékunk személyes és maradandó, örök emlék. A kézzel készített gravírozás pedig csak növeli az ajándék értékét. Ez neki készült, ilyen csak neki van, ebből egy darab van csupán. Minden ehhez hasonló ajándékötletet megvalósítok.

Cserháti Gabi      gabi@olomkristály.com       +36-20-326-5654     Gabi Kristály Kft.

gravírozás 18

 

-Gyermek született a családban!

Hívott fel az egyik ismerősöm és mondta, hogy valami találó és ötletes ajándékra van szüksége. A gyermek apja szereti a pálinkát, így adott volt, hogy pálinkás pohárra legyen gravírozás. Az újszülött a Zselyke nevet kapta, mivel neki kívánunk minden jót és egészséget, ezért az "Egészségedre Zselyke!" lett a gravírozás szövege. Beletettem a szép bordó és elegáns díszdobozba és már mentek is a fiúk koccintani a baba örömére. Ennyi kell a szeméyes, egyedi és értékes ajándékötlet megvílósításához. Hívjon, ha hasonló frappáns ötlete van. Megvalósítom.

+36-20-326-5654

gravirozas016

Alapos előkészítéssel kezdődik. A megrendelővel egyeztettem, hogy mi legyen a gravírozás. Megtervezem, hogy fog kinézni. Lerajzolom a kontúrvonalakat, azt átmásolom pausz papírra és ez lesz a sablon a gravírozáshoz. Ez alapján haladok munka közben. A gravírozáshoz többféle szerszámot használok, mérettől és a felület finomságától függ, hogy mikor melyiket. Egész pici gyémántszemcsés szárakkal történik a gravírozás. Akinek kérdése van ezzel kapcsolatban, tegye fel bátran: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

gravírozas011

A munkában eltöltött hosszú évtizedek után a sok pihenésre és a nyugodt életre vágyik az, aki nyugdíja megy. Vajon mi marad emlékül a kollégáktól, a munkhelyről? Vannak tipikus, jól bevált, sablon ajándékok a nyugdíjasok részére. De ne kövessük el azt a hibát, hogy beállunk a tucat ajándékok sorába. Szeretett kollégánknak, kolléganőnknek válasszunk olyan ólomkristály ajándékot, mely örök és kedves emlék marad. Az ólomkristály Gyümölcsöstál azért alkalmas erre, mert van rajta gravírozás. A gravírozás bármi lehet, szöveg írása, céglogó vagy rajz. Legutóbb ezt a gravírozott tálat készítettem.

gravírozás006

Azt gondolja, hogy az ólomkristály ajándékok kínálatában a férfiaknak a legnehezebb találni ajándékot. Pedig ez nem így van. Annak nehéz általában ajándékot adni, aki pl. nem iszik alkoholt. A gravírozás miatt közkedvelt ólomkristály ajándékokat, illetve a kristálypoharakat az italokhoz kötjük. Pezsgőspohár, borospohár, pálinkás pohár és a többiek. Tehát, ha a férfi ismerőse, akinek szeretne ajándékot venni, nem iszik alkoholt, akkor neki a Söröskorsót válassza. A névre szóló és a gravírozás által egyedivé varázsolt korsó univerzális, iható belőle a sörön kívül, üdítő, víz és szörp. Ezeket a vásárlóim visszajelzéseiből tudom.

gravirozas6

Esküvőre készítettem ezt az ólomkristály pezsgőspoharat. A gravírozás miatt ez a legkedveletebb nászajándék, mivel a saját nevét mindenki szereti látni az ajándékon. A legtöbb nászajjdékkal az a gond, hogy nem egyedi, több van belőle, másnak is van olyan és ha elromlott ki kell dobni. Ezért javaslom a névre szóló,  a gravírozás által személyessé varázsolt kristálypoharat nászajándéknak. A fotón látható a gravírozás folyamata.

gravírozás pezsgős   pezsgős gravírozás

Az esküvői meghívó alapján készítettem az ifjú pár monogramját a kristályvázára. Így lett egyedi nászajándék. Bármely gravírozható termékre kérhető.

nászajándék2nászajándék1

Évzáróra készítettem. Rendelje meg itt.

évzáró gravírozás

Ólomkristály ajándék, nászajándék, házassági évfordulóra, gravírozás

Ólomkristály ajándékötletek

igényes vásárlóknak számos családi eseményre, mint az esküvő, házassági évforduló, nyugdíjba vonulás.  Kínálatomban kifejezetten egyedi elképzelések alapján megtervezett és megalkotott termékek kaphatók. A dísz és használati tárgyak kivitelezése manufakturális körülmények közt történik, alapos tervezéssel és magas minőségű megmunkálással. Vásárlóim igényihez igazodva gravírozással teszem egyedivé és névre szólóvá az ajándéktárgyakat. A családi ünnepeken túl céges rendezvényekre és évfordulóra is készítek ólomkristály ajándéktárgyakat. A gravírozás adta lehetőségeknek köszönhetően maradandó és örök emlék ajándékok születnek a műhelyemben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(20) 326 56 54
Email:
gabi@olomkristaly.com