Gravírozás üvegre, nászajándék

Névre szóló, vagyis gravírozás van rajta. Hiszen a saját nevét mindenki szereti látni az ajándékon. Ettől személyes az igazi nászajándék és biztos, hogy ennek örül leginkább az ifjú pár. Mert jó érzés évről évre elővenni a házassági évfordulón a nászajándékba kapott kristály pezsgőspoharakat. Jó érzés emlékezni a nagy napra és koccintani az évfordulón a gravírozott poharakkal.

Ezért javaslom, hogy a nászajándék választásakor ezeket a szempontokat vedd figyelembe és legyen rajta gravírozás, akkor biztos, hogy olyan ajándékot adsz, amiből csak egy lesz az ifjú párnak.

DSC06204 

Ólomkristály ajándék, nászajándék, házassági évfordulóra, gravírozás

Ólomkristály ajándékötletek

igényes vásárlóknak számos családi eseményre, mint az esküvő, házassági évforduló, nyugdíjba vonulás.  Kínálatomban kifejezetten egyedi elképzelések alapján megtervezett és megalkotott termékek kaphatók. A dísz és használati tárgyak kivitelezése manufakturális körülmények közt történik, alapos tervezéssel és magas minőségű megmunkálással. Vásárlóim igényihez igazodva gravírozással teszem egyedivé és névre szólóvá az ajándéktárgyakat. A családi ünnepeken túl céges rendezvényekre és évfordulóra is készítek ólomkristály ajándéktárgyakat. A gravírozás adta lehetőségeknek köszönhetően maradandó és örök emlék ajándékok születnek a műhelyemben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(20) 326 56 54
Email:
gabi@olomkristaly.com