Gravírozás üvegre, nászajándék

Amikor egy családban már szállóigévé válik az enyhe iróniával fűszerezett mondás a gyerekek szájából, hogy "Édesapám..." akkor ez kellő alapot ad a születésnapi ajándék kitalálásához. A szállóige adott, a pálinka szeretete adott, az ólomkristály, mint jó ötlet, adott. Az ajándék legyen pálinkás pohár az Apa születésnapjára. Ezentúl bármikor elő tudjuk venni a pálinkás poharakat, hogy koccintsunk a születésnapon, névnapon vagy bármely más családi eseményen.

Ha ehhez hasonló ajándékötlet megvalósításában tudok segíteni, kérem, hívjon. 

Cserháti Gabi   +36-20-326-5654     Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Gabi Kristály Kft.

pálinkás pohár01

Ólomkristály ajándék, nászajándék, házassági évfordulóra, gravírozás

Ólomkristály ajándékötletek

igényes vásárlóknak számos családi eseményre, mint az esküvő, házassági évforduló, nyugdíjba vonulás.  Kínálatomban kifejezetten egyedi elképzelések alapján megtervezett és megalkotott termékek kaphatók. A dísz és használati tárgyak kivitelezése manufakturális körülmények közt történik, alapos tervezéssel és magas minőségű megmunkálással. Vásárlóim igényihez igazodva gravírozással teszem egyedivé és névre szólóvá az ajándéktárgyakat. A családi ünnepeken túl céges rendezvényekre és évfordulóra is készítek ólomkristály ajándéktárgyakat. A gravírozás adta lehetőségeknek köszönhetően maradandó és örök emlék ajándékok születnek a műhelyemben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(20) 326 56 54
Email:
gabi@olomkristaly.com