Gravírozás üvegre, nászajándék

Pálinkás palack céges ajándéknak azért jó, mert az ólomkristály ajándéktárgy az egyik legértékesebb ajándék. Ha egy cég rendszeren ólomkristály ajándékokat választ céges ajándéknak, az a kollégáknak is jó, mert kapnak egy értékes, egyedi ajándékot, ami eltérő a megaszokott sablonos és tucat ajándékoktól. Bizony, ha a cég ad magára és igényes ajándékkal lepi meg a dolgozóit, partnereit, az hosszú távon kifizetődő. Tudom a tőlem vásárló cégektől, hogy a dolgozók visszajezései alapján, legtöbbször az ólomkristály ajándékokra eseik a választás. Évfordulóra, versenyekre díjnak és kitűntetett munkatársnak is a legtökéletesebb céges ajándék az ólomkristály.

Ez a darab szakmai verseny díjazottjának készült. Ha van hasonló ötlete és igénye, kérem, hívjon vagy írjon segítek a megvalósításba.

Cserháti Gabi     +36-20-326-5654           Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                Gabi Kristály Kft.

 

céges ajándék

 

 

Ólomkristály ajándék, nászajándék, házassági évfordulóra, gravírozás

Ólomkristály ajándékötletek

igényes vásárlóknak számos családi eseményre, mint az esküvő, házassági évforduló, nyugdíjba vonulás.  Kínálatomban kifejezetten egyedi elképzelések alapján megtervezett és megalkotott termékek kaphatók. A dísz és használati tárgyak kivitelezése manufakturális körülmények közt történik, alapos tervezéssel és magas minőségű megmunkálással. Vásárlóim igényihez igazodva gravírozással teszem egyedivé és névre szólóvá az ajándéktárgyakat. A családi ünnepeken túl céges rendezvényekre és évfordulóra is készítek ólomkristály ajándéktárgyakat. A gravírozás adta lehetőségeknek köszönhetően maradandó és örök emlék ajándékok születnek a műhelyemben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(20) 326 56 54
Email:
gabi@olomkristaly.com