Gravírozás üvegre, nászajándék
Kedves Gabi,
 
küldöm a fotókat, nagy sikert aratott a váza, aki kapta, igazán őszintén örült neki!
 
Szinyei Merse Anna művészettörténész a dédapja emlékére rendezett "Színcsodák álmodója : Szinyei Merse Pál Fonyódon" című kiállítás megnyitóján kapta a vázát a Fonyódi Múzeumban abból az alkalomból, hogy száz évvel ezelőtt a művész Fonyódon töltötte a nyarat, és több képet is festett a Balatonról.
 
Varga István
könyvtáros, helytörténeti kutató
 
gravrozs vegre1 
 
 
 
  gravrozs vegre2
 

Óvodavezetőként fontosnak tartom, hogy a kollégáimat és a vendégeimet igényes és exklúzív ajándékkal lepjem meg. Így történt most is, amikor Ildi kolléganőmet köszöntöttük és ikerült igazán örömet szerezni neki. Ezért vásárolok minden évben a Gabitól névre szóló gravírozott, ólomkristály ajándéktárgyakat. Gabi rugalmas és gyorsan kiszolgál, ugyanakkor segít az ötleteivel és csodálatos módon csomagolja be a termékeit.

Selmeczi Éva

 szletsnap                szletsnap2

Kollégánk születésnapjára, mint minden más jeles ünnepre a Gabinál választottuk ki a tökéletes ólomkristály ajándékot.

Az ünnepelt Pálinkás palacknak örülhetett a születésnapján. Horváth József

trilak lomkristly

„Első Gabi-kristály ajándékaim egyike egy monogrammal gravírozott gyönyörű váza volt, legkedvesebb rajongói csoportomtól.

Kaptam még tőlük boros, pezsgőspohár készletet, gyertyatartót, vizes poharat, mind-mind monogrammal gravírozva.

Ezeket a Gabi-kristály termékeket különleges alkalmakon használom és mindig kedves emlékeket idéznek fel. Vásáry André

Andr lomkristly

 Cserháti Gabival először 2011-ben találkoztam, első Gabi-Kristály termékem egy borospohár készlet volt, ajándék Vásáry André férfi szoprán énekes születésnapjára, az ő monogramjával gravírozva.

A következő évben Gabi varázsműhelyében készült még André rajongói klubja ajándékaként egy káprázatosan szép ólomkristály váza, de magán megrendeléseimmel is bizalommal fordulhattam hozzá. Gyönyörű pezsgős pohár készlet, gyertyatartó, ólomkristály karácsonyi csengő, vizespohár dícséri a keze munkáját.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az interneten keresztül, precíz és lelkiismeretes munkája nyomán sok örömteli percet és emlékezetes pillanatot okoztak a termékei. Pál Erzsébet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ólomkristály ajándék, nászajándék, házassági évfordulóra, gravírozás

Ólomkristály ajándékötletek

igényes vásárlóknak számos családi eseményre, mint az esküvő, házassági évforduló, nyugdíjba vonulás.  Kínálatomban kifejezetten egyedi elképzelések alapján megtervezett és megalkotott termékek kaphatók. A dísz és használati tárgyak kivitelezése manufakturális körülmények közt történik, alapos tervezéssel és magas minőségű megmunkálással. Vásárlóim igényihez igazodva gravírozással teszem egyedivé és névre szólóvá az ajándéktárgyakat. A családi ünnepeken túl céges rendezvényekre és évfordulóra is készítek ólomkristály ajándéktárgyakat. A gravírozás adta lehetőségeknek köszönhetően maradandó és örök emlék ajándékok születnek a műhelyemben.

Azonnali elérhetőség
Tel:
(20) 326 56 54
Email:
gabi@olomkristaly.com